WOONHUIS vastgoedmanagement huurders

Huurders

Op deze pagina vindt u informatie, tips en voorbeeldsjablonen die voor u als huurder via WOONHUIS vastgoedmanagement van belang kunnen zijn.

Huurachterstand voorkomen
Melding aan Technische Dienst
Opzegging huur
Achterlaten woning

Uiteraard streven wij naar het bieden van complete en duidelijke informatie.
Hebt u toch nog vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.


Huurachterstand voorkomen

In het huidige economische tij hebben veel mensen moeite om iedere maand de eindjes aan elkaar te knopen. Ook de betaling van de huur kan dan in het geding komen. Volgens uw huurcontract int WOONHUIS vastgoedmanagement de huur in naam van de verhuurder. Wij dienen de maandelijkse huur uiterlijk op de 1e van iedere maand te ontvangen.

Verwacht u een verandering in uw inkomen, of voorziet u problemen met de huurbetaling? Neem dan contact met ons op voordat het te laat is.

Meer weten? Klik hier.


Melding aan Technische Dienst

Heeft u een situatie die u aan onze Technische Dienst wilt doorgeven? Via onderstaande link kunt u het meldingsformulier gemakkelijk vanaf onze site invullen. Uw melding komt rechtstreeks in de mailbox van de Technische Dienst terecht.

Klik hier om een melding aan de Technische Dienst op te geven.


Opzegging huur

Voor een correcte afhandeling van de opzegging van een huurcontract hebben wij enkele gegevens nodig. Klik op de onderstaande link om een concept huuropzegging te downloaden. Dit bestand kunt u gebruiken als basis voor de opzegging van uw huurcontract. Alle benodigde gegevens komen erin aan de orde.


Achterlaten woning

Bij het verlaten van de woning dient u op een aantal zaken te letten. Klik op de onderstaande link voor een beknopt overzicht van de belangrijkste punten. Let op: als wij kosten moeten maken om de woning in originele staat terug te brengen, worden deze kosten aan u doorberekend. Het is dus in uw eigen belang dat u het onderstaande bestand downloadt en zorgvuldig de aanwijzingen opvolgt.