WOONHUIS vastgoedmanagement huurders

Huurders

Op deze pagina vindt u informatie, tips en voorbeeldsjablonen die voor u als huurder via WOONHUIS vastgoedmanagement van belang kunnen zijn.

Uiteraard trachten wij zo compleet en duidelijk mogelijke informatie te bieden.

Hebt u toch nog vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tips bij vorst!
Om het bevriezen van de waterleiding te voorkomen:

  • Laat leidingen die u niet gebruikt leeg lopen, denk aan buitenkraantjes etc.
  • Zet de thermostaat ’s nachts niet helemaal uit en draai alle radiatoren een beetje open.
  • Maak alles goed tochtdicht.
  • Pak de waterleiding die uw woning in komt goed in, bijvoorbeeld met een deken of isolatiemateriaal.

Buitenkraantje


Huurachterstand voorkomen

In het huidige economische tij hebben veel mensen moeite om iedere maand de eindjes aan elkaar te knopen. Ook de betaling van de huur – die WOONHUIS vgm, in naam van de eigenaar, volgens uw huurcontract voor of op de 1e van iedere maand moet ontvangen – kan dan in het geding komen.

Verwacht u een verandering in uw inkomen of voorziet u problemen met de huurbetaling? Neem dan contact met ons op voordat het te laat is.

Meer weten? Klik hier.


Geef Vorst Geen Kans!

Als de temperatuur daalt naar een aantal graden onder nul, neemt de kans toe dat waterleidingen bevriezen. Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor vorstschade aan de waterleiding in uw woning. U kunt hoge reparatiekosten voorkomen met enkele simpele maatregelen.

Toch een bevroren watermeter? Klik hier voor onze handige checklist.


Melding aan Technische Dienst

Heeft u een situatie die u aan onze Technische Dienst wilt doorgeven? Via onderstaande link kunt u het meldingsformulier gemakkelijk vanaf onze site invullen. Uw melding komt rechtstreeks in de mailbox van de Technische Dienst terecht.

Klik hier om een melding aan de Technische Dienst op te geven.


Opzegging huur

Voor een correcte afhandeling van de opzegging van een huurcontract hebben wij enkele gegevens nodig. Klik op de onderstaande link om een concept huuropzegging te downloaden. Dit bestand kunt u gebruiken als basis voor de opzegging van uw huurcontract. Alle benodigde gegevens komen erin aan de orde.


Achterlaten woning

Bij het verlaten van de woning dient u op een aantal zaken te letten. Klik op de onderstaande link voor een beknopt overzicht van de belangrijkste punten. Let op: als wij kosten moeten maken om de woning in originele staat terug te brengen, worden deze kosten aan u doorberekend. Het is dus in uw eigen belang dat u het onderstaande bestand downloadt en zorgvuldig de aanwijzingen opvolgt.